fbpx

Om mig

Min ambition är att leverera modern rehabilitering med förankring inom ny forskning och den senaste tekniken.

OM MIG

Din personliga sjukgymnast

Hög klinisk kompetens, genuint engagemang och ständigt kunskapssökande är ledord som jag står för. Med +30 års erfarenhet inom ortopedisk öppenvård och träning inom olika idrotter har jag samlat på mig kunskap som både är djup och bredd.  Som din personliga sjukgymnast har jag ett genuint engagemang i att förbättra och förändra utifrån dina individuella förutsättningar. Min ambition är att vara uppdaterad inom den senaste forskningen inom idrottsmedicin och sjukgymnastiska behandlingsmetoder för att kunna erbjuda rehabilitering i framkant.

Legitimerad Sjukgymnast
OMT Steg 2
HISTORIA

Sjukgymnastik är ett hantverk

Rörelse och rytm har alltid haft stor inverkan på mig, både i valet av musik och träning. Under studenttiden i Uppsala i slutet av 80-talet köpte jag mina första congas, inledde rollen som gruppträningsinstruktör samt påbörjade en kort karriär inom tävlingsdans. Kombinationen av kunskap om kroppen i egenskap av sjukgymnast samt ledarrollen som gruppträningsinstruktör har format mitt sätt att arbeta inom båda områdena.

Jag har alltid haft lätt att fysiskt lära och samtidigt varit nyfiken på att prova olika idrotter. Intresset har gett mig förståelse och erfarenhet för de speciella krav som utövandet ställer. Vi alla får skilda fysiska förutsättningar genom vårt genetiska arv samt påverkas individuellt fysiskt och psykiskt utifrån de miljöer vi är verksamma inom. Dessa faktorer formar oss och påverkar utvecklingen av degenerativa och patologiska förändringar. Utifrån denna bakgrund behöver rehabiliterande insatser moduleras utifrån individen så långt det är möjligt.

Efter +30-år inom ortopedisk öppenvård fick jag möjlighet 2020 att starta upp en egen klinik med muskulo-skeletal inriktning. Min absoluta övertygelse är att sjukgymnastik är ett hantverk där händerna är det viktigaste verktyget både i undersökning och behandling. Har sedan 1993 examen i Ortopedisk Manuell Terapi steg 2 där de manuella åtgärderna är avgörande för framgångsrik behandling. Teknisk utrustning är viktiga redskap både i diagnostisk undersökning och terapeutisk behandling. Kombinationen av manuellt hantverk och teknik genererar mer kompletta och förstärkta insatser. Rehabiliterande träning är den slutliga hörnstenen i arbetet att återfå och förbättra funktion. Fysioinwest investerar därmed i utrustning som motsvarar högt ställda krav på funktionell och maskinell träning.

OMDÖME

VAD ANDRA SÄGER OM MIG:

Efter en sparkolycka med hästen jan-20 och 11 månader med flertalet besök hos olika behandlare utan förbättrande resultat där fot, knä och höft endast eskalerade smärtmässigt. Fick jag tips om Jonas på Fysioinwest i Halmstad. Fantastisk kompetens, alltid ett trevligt bemötande och god förståelse. Efter 2 månaders behandling började framstegen visa sig efter att jag i princip gett upp hoppet om smärtfrihet. Vägen är fortsatt krokig men med en coach som Jonas som stöttar en när det är svårt så fortsätter man kämpa. Tack vare Jonas har jag nu smärtfria dagar och styrkan börjar komma tillbaka.
Jennie
Patient på Fysioinwest
För 3 månader sedan började jag gå hos Jonas på Fysioinwest och jag har redan blivit bättre i min skadade fot. Svullnaden har lagt sig , blodcirkulationen har ökat, jag kan röra mina tår igen och jag kan gå utan att halta. Jag rekommenderar starkt Jonas som fysioterapeut. Han är professionell och jag har känt mig sedd och trygg som patient sedan första besöket.
Cecilia
Patient på Fysioinwest

Det är aldrig försent för
förändring och förbättring

Tveka inte att ta kontakt

Viktig information

Fysioinwest uppdaterar sig löpande och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Stanna hemma om du uppvisar syntom på sjukdom. Var noga med handhygien.